LinkedIn

Altafaj 2

 

La setmana passada l’equip de MAC Partners va acabar l’últim mòdul del curs sobre projectes europeus organitzat pel Ciemen. Durant vuit sessions una desena de professionals del Tercer Sector van descobrir les oportunitats de finançament que ofereix la Unió Europea i com aprofitar-les per dur a terme els seus projectes. L’edició d’enguany va comptar amb la participació d’Amadeu Altafaj, Representant permanent del govern català davant la UE  i d’Oriol Vallès, assessor sobre polítiques de la UE a la Secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat.

Altafaj

 

Però els assistents no només van poder veure com funciona la UE i com accedir-hi, sinó que també van participar activament en un taller per elaborar propostes de projectes europeus. De la mà d’un equip especialitzat de MAC Partners, els participants van aprendre mètodes i eines per crear i presentar les seves propostes amb èxit, i van poder resoldre de manera personalitzada els seus dubtes sobre les possibilitats de finançament de les seves entitats.

En els propers dies el Ciemen obrirà el període d’inscripció per a la segona edició del curs prevista pel setembre del 2016. A més, de manera complementària s’organitzarà una visita d’un dia a Brussel·les per conèixer el funcionament de les institucions europees i la seva relació amb organitzacions externes.